Ареа - Случајно Тука

Ареа
Ареа - Случајно Тука
1445 mb
 • Musician:
  Ареа
 • Title:
  Случајно Тука
 • Genre:
 • Short info:
  Label: МРТ ‎– МП 22074
  Type: Cassette, Album
  Country: Macedonia
  Date of released: 1992
  Category: Rock, Pop
  Style: Pop Rock
 • ZIP Size FLAC version
  1445 megabytes
 • ZIP Size MP3 version
  1787 megabytes
 • Rating:
  3.5
 • Votes:
  501
 • Format:
  VQF AU AIFF MP1 DXD FLAC DTS APE MP3

Download links


Ареа - Случајно Тука
MP3 version


1445 downloads at 32 mb/s

Ареа - Случајно Тука
FLAC version


1787 downloads at 39 mb/s

Tracklist

А1 Сепак Можам (Да Пеам) 4:26
А2 Под Ѕвездите 5:56
А3 Нека Љубовта 4:45
А4 Каде Сонот Има Крај 3:16
Б1 Ритам На Времето 3:44
Б2 Не Сме Случајно Тука 4:22
Б3 Ти Ми Требаш 3:37
Б4 Сама 4:22

Credits

 • Arranged By – Гр. Ареа*
 • Bass Guitar – Чедомир Петрески*
 • Design – Стив Наумовски*
 • Drums – Душко Милошевски*
 • Executive-Producer – Петар Георгиевски*
 • Guitar – Ивица Брчиоски*
 • Keyboards – Горан Брчиоски*
 • Lead Vocals – Ружица Милошевска*
 • Lyrics By – Ружица*
 • Music By – Ивица* (tracks: А1, А3, А4, Б1, Б3, Б4), Ружица* (tracks: А2, Б2)
 • Other – Јане Коџабашија*
 • Programmed By – Валентино Скендеровски*
 • Sound Designer – Џо Авдуловски*

Notes

Македонска Радио-Телевизја
Де музичка И касетна Продукција

Снимено Во Студијата На МРТ

Одговорен Уредник: Јане Коџабашија

Barcode and Other Identifiers

 • Rights Society: СОКОМ

Free download links: